Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Programe
Fondul ONG - Runda II
Data limită: 10 octombrie 2014, ora 16.00

                                 

 

 

Propunerile de proiecte primite în cadrul Rundei 2 pentru Componenta DEZVOLTARE DURABILĂ

Lista propunerilor de proiecte primite în cadrul Componentei 3 Dezvoltare durabilă

 

Componenta Dezvoltare Durabilă,  Runda a doua, în cadrul Fondului ONG

Fundaţia pentru Parteneriat publică Ghidul şi anexele specifice Componentei DEZVOLTARE DURABILĂ, în cadrul Rundei a doua a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009-2014, finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia.

Obiectivul general al Componentei DEZVOLTARE DURABILĂ este sprijinirea dezvoltării durabile şi îmbunătăţirea stării mediului în România, prin contribuţia ONG-urilor şi prin participare publică. Această Componentă va sprijini proiecte care se încadrează în următoarele domenii principale de interes: schimbările climatice, protecţia biodiversităţii şi peisajului, ecoturism, activităţi de advocacy şi watchdog de mediu / conştientizare ecologică şi participare publică sporită în luarea deciziilor de mediu şi educaţie ecologică.

Suma totală alocată pentru aceasta Componentă în cadrul celei de-a doua runde de Apeluri pentru Cereri de finanţare este de 1.400.000 Euro.

Finanţarea este dedicată organizaţiilor neguvernamentale. Mai multe informaţii cu privire la eligibilitatea solicitantului şi partenerilor se regăsesc în Ghidul Solicitanţilor.

O organizaţie poate depune, în calitate de Solicitant, un număr maxim de 2 Cereri de finanţare în cadrul Rundei a doua, din care numai 1 propunere pentru Granturi mari. O organizaţie care a contractat şi/sau se află în etapa de precontractare cu 2 sau mai multe proiecte în cadrul Rundei 1 (cumulat pe toate componentele) poate depune în calitate de Solicitant maxim 1 Cerere de finanţare în cadrul Rundei a doua.

Termenul de depunere a aplicaţiilor este 10 octombrie 2014, ora 16:00.

Potenţialii Solicitanţi pot adresa întrebări referitoare la acest Apel pentru Cereri de finanţare prin e-mail, telefon sau fax până la data de 3 octombrie 2014 (inclusiv) în atenţia: Csilla Péter - Grants Officer; E-mail: environment@repf.ro; telefon/fax: 0266 310 678.

Răspunsurile vor fi transmise până cel mai târziu 7 octombrie 2014, iar întrebările care prezintă interes şi pentru alţi Solicitanţi, împreuna cu răspunsurile aferente, vor fi publicate pe pagina de internet a Fondului ONG şi pe pagina de internet a Fundaţiei pentru Parteneriat.

Documentele aferente prezentului Apel pentru Cereri de finanțare pot fi descărcate făcând click pe mapa Descărcare documente (în colțul din dreapta sus al acestei pagini).

Procedura de aplicare constă în completarea Cererii de finanţare şi încărcarea anexelor sale exclusiv printr-un sistem de aplicare online: www.finantare.fdsc.ro. Detalii cu privire la aplicarea online sunt prezentate în Ghidul Solicitanţilor.

 

 

 

 


<< Înapoi


Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 5579718