Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
770 de cereri de finanţare depuse în cadrul celei de a doua runde a Schemei de Grant pentru ONG-uri 2015-03-26  

 

770 de cereri de finanţare depuse
în cadrul celei de a doua runde a Schemei de Grant pentru ONG-uri

 

La data de 19 martie a.c. s-a încheiat perioada disponibilă pentru depunerea online a cererilor de propuneri de proiecte în cadrul rundei a 2-a a Schemei de Grant pentru ONG-uri din cadrul Programului de Cooperare Elveţiano - Român, Fondul Tematic pentru Participarea Societăţii Civile.

În cadrul acestei runde au fost primite 770 de cereri de finanţare.

Această Schemă de grant se adresează organizațiilor neguvernamentale și nonprofit cu sediul în România și se focalizează pe oferirea de sprijin în două domenii importante, prin două componente distincte:

  • Componenta Social, administrată de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, pentru care s-au primit 586 aplicaţii. Suma disponibilă în cadrul rundei a 2-a a Cererii de propuneri de proiecte, pentru această componentă, este de 4.079.875 CHF;
  • Componenta Mediu, administrată de Fundaţia pentru Parteneriat, pentru care s-au primit 184 aplicaţii. Suma disponibilă în cadrul rundei a 2-a a Cererii de propuneri de proiecte, pentru această componentă, este de 1.000.000 CHF.

Suma totală alocată pentru această rundă este de 5.079.875 CHF şi sunt vizate două tipuri de granturi, respectiv granturi mici (între 10.000 CHF şi 75.000 CHF) şi granturi mari (între 75.001 CHF și 250.000 CHF).

În cadrul primei runde de cereri de propuneri de proiecte, lansată în 2012, au fost primite, în termenul limită impus un număr de 779 cereri (670 pe Componenta Social şi 109 pe Componenta Mediu), dintre care au fost finanțate 45 proiecte (30 pe Componenta Social şi 15 pe Componenta Mediu) cărora li s-a alocat un buget de aproximativ 5 milioane CHF. Lista proiectelor câștigătoare din prima rundă poate fi consultată aici.

Mai multe detalii pe www.fdsc.ro, www.repf.ro.

                                       


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3811774