Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Lansarea Componentei Dezvoltare Durabilă din cadrul Rundei a doua a Fondului ONG 2014-08-11  

 

Fundaţia pentru Parteneriat publică Ghidul şi anexele specifice Componentei DEZVOLTARE DURABILĂ, în cadrul Rundei a doua a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009-2014, finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia.

Obiectivul general al Componentei DEZVOLTARE DURABILă este sprijinirea dezvoltării durabile şi îmbunătăţirea stării mediului în România, prin contribuţia ONG-urilor şi prin participare publică. Această Componentă va sprijini proiecte care se încadreaza în următoarele domenii principale de interes: schimbările climatice, protecţia biodiversităţii şi peisajului, ecoturism, activităţi de advocacy şi watchdog de mediu / conştientizare ecologică şi participare publică sporită în luarea deciziilor de mediu şi educaţie ecologică.

Suma totală alocată pentru aceasta Componentă în cadrul celei de-a doua runde de Apeluri pentru Cereri de finanţare este de 1.400.000 Euro.

Finanţarea este dedicată organizaţiilor neguvernamentale. Mai multe informaţii cu privire la eligibilitatea solicitantului şi partenerilor se regăsesc în Ghidul Solicitanţilor.

Termenul de depunere a aplicaţiilor este 10 octombrie 2014, ora 16:00.

Documentele aferente prezentului Apel pentru Cereri de finanțare pot fi descărcate de pe pagina de internet a Fondului ONG sau din mapa Descărcare documente a Fondului ONG de pe pagina de internet a Fundației pentru Parteneriat. 


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3876399