Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Informaţii generale despre Runda a doua a Fondului ONG 2014-07-23  

Au fost publicate documentele cu informaţii generale referitoare la cea de-a doua Rundă de apeluri de proiecte din cadrul Fondului ONG.

Obiectivul general al Fondului ONG este “sprijinirea dezvoltării societăţii civile şi consolidarea contribuţiei la justiţia socială, democraţie şi dezvoltare durabilă” şi contribuie la obiectivele generale ale Granturilor Spaţiului Economic European de a reduce disparităţile economice şi sociale şi de a întări relaţiile bilaterale între România şi statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Suma totală pusă la dispoziţia organizaţiilor neguvernamentale în cea de-a doua rundă, pentru implementarea de proiecte, este de peste 9.700.000 Euro.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişele de program postate pe pagina de web a Fondului ONG în cadrul fiecăreia dintre cele 5 componente: Implicare, Justiţie socială, Dezvoltare durabilă, Servicii sociale şi de bază, Dezvoltarea capacităţii ONG-urilor, Reţele şi coaliţii, sau să le descărcaţi de aici .

Ghidurile Solicitanţilor, alături de documentele specifice fiecărei componente, respectiv subcomponente, vor fi publicate în perioada iulie-august 2014 pe pagina de web a Fondului ONG: fondong.fdsc.ro. După publicarea Ghidului aferent, Solicitanţii vor avea la dispoziţie minim 2 luni pentru a pregăti şi transmite propuneri de proiecte.

Fundaţia pentru Parteneriat administrează Componenta 3. Dezvoltare durabilă. Ghidul Solicitanţilor, alături de documentele specifice Componentei 3. Dezvoltare Durabilă vor fi publicate şi pe pagina de web a Fundaţiei pentru Parteneriat.


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3876343