Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Anunț sesiuni de informare pentru a doua rundă a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate 2014-04-24  

 

 

Consorțiul format din KEK-CDC Consultants (www.kek.ch), Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.fdsc.ro) și Fundația pentru Parteneriat (www.repf.ro), în calitate de Organism Intermediar Elvețian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Parteneriate și Experți, anunță organizarea sesiunilor de informare din cadrul rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate, respectiv:

08.05.2014 - Primăria Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc, începând cu ora 10:00,

28.05.2014 - Hotel Capital Plaza, sala Mincu, București, începând cu ora 10:00.

Pentru înscriere, vă rugam să completați formularul acesta. Având în vedere ca locurile sunt limitate, participanții vor fi selectați din rândul celor înscriși şi vor fi ulterior informați cu privire la agenda evenimentului. Entitățile din România care au deja stabilite colaborări/ parteneriate cu entități din Elveția sunt încurajate să se înscrie pentru a participa la sesiunea de informare.

Obiectivul Schemei de grant pentru Parteneriate este promovarea și consolidarea parteneriatelor instituționale dintre partenerii români și elvețieni, pentru a contribui la soluționarea provocărilor specifice dezvoltării, la întărirea capacității și structurilor partenerilor instituționali români, pentru a beneficia de valoarea adăugată elvețiană și a contribui la întărirea parteneriatelor.

Pentru mai multe informații referitoare la Schema de grant pentru Parteneriate, vă rugăm să consultați constant site-urile Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și a Fundației pentru Parteneriat.

 

                                 


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3876328