Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Anunţ de pre-lansare a rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate 2014-03-19  
Consorţiul format din KEK-CDC Consultants (www.kek.ch), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.fdsc.ro) şi Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro), în calitate de Organism Intermediar Elveţian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Parteneriate şi Experţi, anunţă pre-lansarea rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate. Lansarea rundei a doua este planificată pentru data de 24 martie 2014.
detalii >
Rezultatul evaluării tehnice și financiare - Fondul ONG, Componenta 3. Dezvoltare Durabilă 2014-03-03  
În tabelele de mai jos puteți consulta lista cu proiecte propuse spre finanțare în cadrul Componentei 3 – Dezvoltare Durabilă, inclusiv lista de rezervă.
detalii >
179 de proiecte în programul „SPAŢII VERZI” ediţia 2014 2014-02-21  
În cadrul programului Spaţii Verzi au sosit în total 179 de proiecte (94 pentru componenta Spaţii Verzi Urbane şi 85 pentru componenta Arii Naturale Protejate).
detalii >
Am lansat programul Spaţii Verzi, ediţia 2014 2014-01-21  
21 ianuarie 2014, Miercurea-Ciuc - MOL România şi Fundaţia pentru Parteneriat au lansat a noua ediție a concursului de proiecte „Spaţii verzi", prin care MOL România va pune la dispoziție finanțări totale de aproape 670.000 de lei pentru organizațiile care vor realiza proiecte pentru ariile naturale protejate și spaţiile verzi din zonele urbane.
detalii >
Calendar estimativ de transmitere a rezultatelor - Runda I 2013-12-17  
Consorțiul format din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat și Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, în calitate de Operator al Fondului ONG în România, anunță calendarul estimativ de transmitere a rezultatelor evaluării Cererilor de finanțare primite în cadrul Rundei I.
detalii >

         Pagini :   Prima    <<    8    9    10    11    12    >>    Ultima  
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3876337