Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Lansarea Componentei Dezvoltare Durabilă din cadrul Rundei a doua a Fondului ONG 2014-08-11  
Fundaţia pentru Parteneriat publică Ghidul şi anexele specifice Componentei DEZVOLTARE DURABILĂ, în cadrul Rundei a doua a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009-2014, finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia.
detalii >
Informaţii generale despre Runda a doua a Fondului ONG 2014-07-23  
Au fost publicate documentele cu informaţii generale referitoare la cea de-a doua Rundă de apeluri de proiecte din cadrul Fondului ONG.
detalii >
Publicație - programul Green Enterpreneurship 2014-05-20  
Programul Green Entrepreneurship a ajuns la finalul primei faze. În decurs de trei ani și jumătate am dezvoltat împreună cu Romanian-American Foundation și cu Centrul pentru Educație Economică și Dezvoltare 7 întreprinderi sociale verzi.
detalii >
Anunț sesiuni de informare pentru a doua rundă a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate 2014-04-24  
Consorțiul format din KEK-CDC Consultants (www.kek.ch), Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.fdsc.ro) și Fundația pentru Parteneriat (www.repf.ro), în calitate de Organism Intermediar Elvețian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Parteneriate și Experți, anunță organizarea sesiunilor de informare din cadrul rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate
detalii >
Lansare runda II - Schema de grant pentru Parteneriate 2014-03-24  
KEK-CDC Consultants, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi Fundaţia pentru Parteneriat anunţă lansarea rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate.
detalii >

         Pagini :   Prima    <<    7    8    9    10    11    >>    Ultima  
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3811742