Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Corrigendum Schema de grant pentru ONG-uri, Runda 2 - Anexa II Bugetul proiectului 2015-02-05  
Pentru Cererea de propuneri de proiecte din cadrul rundei a 2-a a Schemei de grant pentru ONG-uri, potenţialii solicitanţi care au descărcat documentaţia aferentă înainte de data de 5 februarie 2015, inclusiv, sunt rugaţi să utilizeze versiunea corectată a Anexei II – Bugetul proiectului.
detalii >
Am lansat a zecea ediție a programului Spații Verzi 2015-01-23  
22 ianuarie 2015, Miercurea-Ciuc – MOL România și Fundația pentru Parteneriat au lansat cea de-a zecea ediție a programului Spații Verzi, cea mai veche platformă de responsabilitate socială a MOL România, invitând organizațiile neguvernamentale să depună propunerile de proiecte în domeniul protecției mediului. Compania va acorda în cadrul ediției 2015 a programului finanțări în valoare de 150.000 euro în cadrul celor două componente ale programului: Spații Verzi Urbane și Arii Naturale protejate.
detalii >
Anunț de lansare a rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri 2015-01-15  
Organismul Intermediar Elvețian ca administrator al Fondului Tematic pentru Participarea Societății Civile, anunță lansarea rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri. Prin intermediul celei de a doua runde a Cererii de propuneri de proiecte, 5.000.000 CHF sunt disponibili, din care 1.000.000 CHF pentru Componenta Mediu și 4.000.000 CHF pentru Componenta Social.
detalii >
Anunț de pre-lansare a rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri 2015-01-06  
Consorțiul format din KEK-CDC Consultants (www.kek.ch), Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.fdsc.ro) și Fundația pentru Parteneriat (www.repf.ro), în calitate de Organism Intermediar Elvețian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Participarea Societății Civile, anunță lansarea rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri. Lansarea rundei a doua este planificată pentru data de 15 ianuarie 2015.
detalii >
FOND ONG - Modificare nr.1 la Contractele de finantare incheiate in cadrul Rundei 1 2014-11-03  
A fost publicată Modificarea nr. 1 aplicabilă contractelor de finanţare nerambursabilă încheiate în cadrul Rundei 1 a Fondului ONG. Modificarea vizează în special simplificarea procedurii de notificare a schimbărilor survenite în bugetul proiectului în timpul perioadei de implementare a proiectului.
detalii >

         Pagini :   Prima    <<    6    7    8    9    10    >>    Ultima  
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3811733