Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Societatea civilă din întreaga Europă adresează un mesaj puternic noului Parlament European și noii Comisii Europene 2019-06-04  
Reprezentanții a peste 150 de organizații și platforme ale societății civile din 28 de țări europene, reuniți la Forumul Internațional al Societății Civile, solicită liderilor UE să susțină activ societatea civilă, pentru ca aceasta să își mențină rolul de apărare a democrației, statului de drept și drepturilor fundamentale ale cetățenilor.
detalii >
Am lansat Active Citizens Fund în România 2019-06-03  
Programul Active Citizens Fund Romania, parte a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021, va oferi organizațiilor neguvernamentale finanțare în valoare totală de 46.000.000 Euro în următorii 6 ani. Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge.
detalii >
Rezultatele evaluării - Programul Spații Verzi (2019) 2019-04-29  
S-a încheiat evaluarea cererilor de finanţare depuse prin programul Spaţii Verzi. Comitetul de Selecție a propus pentru finanţare 51 de proiecte.
detalii >
MOL România și Fundația pentru Parteneriat donează echipamente medicale moderne către Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc 2019-04-09  
Miercurea Ciuc, 9 aprilie 2019 – MOL România și Fundația pentru Parteneriat sprijină cu 270.000 de euro eforturile de modernizare a Spitalului Județean de Urgență din Miercurea Ciuc. Suma donată va fi alocată pentru dotarea unității medicale cu aparatură de ultimă generație.
detalii >
Elveția și România sărbătoresc 9 ani de colaborare în susținerea a 141 de proiecte ale societății civile 2019-03-29  
România se vede bine din perspectivă elvețiană este concluzia evenimentului care a marcat luni, 25 martie, încheierea Programului de Cooperare Elvețiano-Român (Fondul Tematic pentru Participarea Societății Civile și Fondul Tematic pentru Parteneriate și Experți). Ambasada Elveției în România, reprezentanți ai instituților publice centrale și locale și membrii Organismului Intermediar Elvețian au sărbătorit reușitele proiectelor împreună organizațiile finanțate.
detalii >

         Pagini :   Prima    <<    2    3    4    5    6    >>    Ultima  
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3876391