Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Media
Apariţii în presă
Miercurea Ciuc: Mai mulți tineri au simulat moartea prin asfixiere, într-un flashmob pentru aer curat 2013-09-21  

Mai mulți tineri au simulat, vineri, moartea prin asfixiere, stând culcați pe pământ timp de patru minute, în cadrul unui flashmob la Miercurea Ciuc prin care au vrut să atragă atenția asupra necesității aerului curat.

Miercurea Ciuc:Mai mulți tineri au simulat moartea prin asfixiere, într-un flashmob pentru aer curat (Imagine: Theodor Pană/Arhiva Mediafax Foto)

Circa 15 tineri voluntari și membri ai Fundației pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, purtând măști de gaze pe fețe, s-au strâns într-un flashmod în Parcul Central din Miercurea Ciuc.

Ei au simulat moartea prin asfixiere, dorind să atragă atenția asupra necesității aerului curat. Cei 15 voluntari și membri ai Fundației pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc s-au culcat la pământ, unde au rămas nemișcați patru minute.

"Acest flashmob organizat de Fundația pentru Parteneriat, la care au participat voluntari și colegi, a vrut să fie în concordanță cu sloganul din acest an al Săptămânii Mobilității Europene: «Aer curat, mobilizează-te pentru el!». Mesajul a vrut să fie unul puternic și anume că avem nevoie în fiecare moment al vieții noastre de aer curat. Altfel vin bolile, vin și alte probleme și însăși umanitatea este în pericol", a declarat președintele Fundației pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, Potozky Laszlo.

 

http://www.mediafax.ro/life-inedit/miercurea-ciuc-mai-multi-tineri-au-simulat-moartea-prin-asfixiere-intr-un-flashmob-pentru-aer-curat-11367740

 


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3535789