Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Media
Apariţii în presă
Proiect unic în România: Grădină Senzorială în care oamenii pot păși desculți, experimentând adevărate terapii de relaxare. 2014-06-28  
La Grădina Botanică din cadrul Complexului Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați a fost inaugurată o zonă inedită, destinată publicului vizitator. Este vorba despre „Grădina Senzorială”, rezultat al unui proiect finanțat de Mol România - Fundația pentru Parteneriat în Programul Spații Verzi - Componenta Spații Verzi Urbane 2014.
detalii >
INTERVIU Laszlo Potozky (Fundația pentru Parteneriat): Aspectele de mediu sunt ultimele luate în considerare în programele de guvernare 2014-06-05  
Defrișarea pădurilor, proiectul Roșia Montana sau agresiunile asupra mediului din cauza investițiilor verzi sunt doar câteva probleme cu care se confruntă țara noastră, ele fiind legate de intenția de utilizare a resurselor naturale în mod nesustenabil, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, directorul Fundației pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, Laszlo Potozky, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.
detalii >
O asociație din Arad, implicată în protecția ultimul peisaj forestier intact din Europa situat sub cercul polar 2014-05-18  
Asociația Summit Arad și Administrația Parcului Național Retezat desfășoară în perioada 5 mai – 30 septembrie 2014 un nou proiect de promovare a turismului ecologic și protecția habitatelor naturale – Mobilizare Ecologică în masivul Retezat – Godeanu – Țarcu, finanțat de Asociația pentru Parteneriat și Mol România, prin Programul Spații Verzi, componenta Arii Naturale Protejate.
detalii >
Miercurea Ciuc: Mai mulți tineri au simulat moartea prin asfixiere, într-un flashmob pentru aer curat 2013-09-21  
Mai mulți tineri au simulat, vineri, moartea prin asfixiere, stând culcați pe pământ timp de patru minute, în cadrul unui flashmob la Miercurea Ciuc prin care au vrut să atragă atenția asupra necesității aerului curat.
detalii >
Întreprinderi sociale verzi înființate în toată țară printr-un program al Fundației pentru Parteneriat 2013-06-06  
Un număr de șapte întreprinderi sociale verzi au fost înființate, în toată țară, în cadrul unui program derulat de Fundația pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, în parteneriat cu Romanian-American Foundation și Centrul pentru Educație Economică și Dezvoltare.
detalii >

         Pagini :   Prima    <<    1    2    3    4    5    >>    Ultima  
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 3701553