Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
770 de cereri de finanțare depuse în cadrul celei de a doua runde a Schemei de Grant pentru ONG-uri 2015-03-26  
La data de 19 martie a.c. s-a încheiat perioada disponibilă pentru depunerea online a cererilor de propuneri de proiecte în cadrul rundei a 2-a a Schemei de Grant pentru ONG-uri din cadrul Programului de Cooperare Elvețiano – Român, Fondul Tematic pentru Participarea Societății Civile.
detalii >
Sesiuni de informare - Runda a 2-a a Fondului Tematic pentru Participarea Societății Civile din cadrul Programului de Cooperare Elvețiano-Român 2015-02-11  
Consorțiul format din KEK-CDC Consultants, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Fundația pentru Parteneriat, în calitate de Organism Intermediar Elvețian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Participarea Societății Civile, anunță organizarea sesiunilor de informare din cadrul rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri.
detalii >
FONDUL ONG, RUNDA 2 - PROIECTE PROPUSE SPRE FINANTARE IN CADRUL COMPONENTEI 3 2015-02-10  
Proiectele propuse spre finantare in cadrul Componentei 3 - Dezvoltare Durabila, in ordinea scorului mediu obtinut in urma evaluarii, tinand cont de alocarile financiare pe tipuri de granturi:
detalii >
Corrigendum Schema de grant pentru ONG-uri, Runda 2 - Anexa II Bugetul proiectului 2015-02-05  
Pentru Cererea de propuneri de proiecte din cadrul rundei a 2-a a Schemei de grant pentru ONG-uri, potențialii solicitanți care au descărcat documentația aferentă înainte de data de 5 februarie 2015, inclusiv, sunt rugați să utilizeze versiunea corectată a Anexei II – Bugetul proiectului.
detalii >
Am lansat a zecea ediție a programului Spații Verzi 2015-01-23  
22 ianuarie 2015, Miercurea-Ciuc – MOL România și Fundația pentru Parteneriat au lansat cea de-a zecea ediție a programului Spații Verzi, cea mai veche platformă de responsabilitate socială a MOL România, invitând organizațiile neguvernamentale să depună propunerile de proiecte în domeniul protecției mediului. Compania va acorda în cadrul ediției 2015 a programului finanțări în valoare de 150.000 euro în cadrul celor două componente ale programului: Spații Verzi Urbane și Arii Naturale protejate.
detalii >

         Pagini :   Prima    <<    1    2    3    4    5    >>    Ultima  
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 2684516